Меню
ПОНЕДІЛОК22 грудня 2025 року |
Вихід страви (грам) |
Алергени | |||
|
1-3 років |
3-4 років |
4-6(7) |
|||
| СНІДАНОК | КАша пшоняна з фруктами | 102 | 109 | 137 | Л,МП,ЗП |
| Соус фруктовий з фруктів | 16 | 21 | 22 | ||
| Какао | 147 | 155 | 186 | МП,Л | |
| Яблука | 79 | 79 | 106 | ||
| ОБІД | Салат з цвітної капусти | 75 | 75 | 96 | |
| Суп по-болгарськи | 153 | 153 | 203 | Л,МП,ЗП,Я,Г | |
| Горохове пюре з морквою | 105 | 105 | 128 | ||
| Паличка з курячого м*яса | 46 | 46 | 65 | Г,Я,ЗП | |
| Хліб цільнозерновий пшеничний | 31 | 31 | 31 | Г,ЗП | |
| Компот із сухофруктів | 100 | 115 | 128 | ||
| ВЕЧЕРЯ | Салат з відварної броколі | 70 | 70 | 86 | |
| Каша гречана | 82 | 82 | 103 | Л,ЗП,МП | |
| Хліб цільнозерновий пшеничний | 31 | 31 | 31 | Г,ЗП | |
| Тефтелька з курячого м*яса | 82 | 82 | 111 | МП,ЗП,Л,Г,Я | |
| Сік | 117 | 117 | 175 | ||
Г - глютен або його сліди; Л - лактоза; МП - молочні продукти; ЗП - злакові продукти; Я - яйця; Р - риба; Ф - фруктоза; ГЦ - гірчиця; А - арахіс; СБ - соєві боби;
К - кунжут; ЛП - люпин; М - молюски; РП - ракоподібні; С - селера.
